Dedicated Marketing

 

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel
info@dedicatedmarketing.nl

Tel: 010 - 799 53 41

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

  • Facebook - White Circle

© 2020 Dedicated Marketing is een onderdeel van Jecaju

Website in responsive design

Website in Responsive Design

U wilt graag een nieuwe website laten maken?

De websites die wij maken zijn geschikt voor zowel desktop, laptop, tablet als mobiel, dit noemen we responsive design. Dus hoe uw potentiële klanten uw website ook bezoeken, hij werkt vanaf ieder device (cijfers 2018: 37 tot 42% surft op internet via mobiel en tablet).

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem

Wij ontwikkelen onze websites in het meest moderne en complete Content Management Systeem van dit moment met maar liefst 80 miljoen gebruikers in 190 verschillende landen, en dat is natuurlijk niet voor niets! Het is zeer eenvoudig te bedienen en biedt zowel een desktop als een mobile view. Het werkt heel simpel en volgens de WYSIWYG techniek, "what you see is what you get". Omdat er al meer dan 100 templates beschikbaar zijn is het maken van een webdesign niet meer nodig (wat uiteraard scheelt in de initiële kosten).

Als we een website voor u ontwikkelen is dit inclusief een basis training voor het Content Management Systeem! In het Content Management Systeem zit ook een zeer complete en eenvoudige help functie (met een stap voor stap toelichting en vele ook d.m.v. heldere support video's) die u ten alle tijden kunt raadplegen. 

 

Voor ondernemers die toekomstige aanpassingen liever niet zelf willen doen kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen. Hiervoor bieden we diverse interessante abonnementsvormen. Uiteraard kan dit ook op uurbasis.

 

Kosteloze en voortdurende Innovatie

U profiteert kosteloos van alle innovaties en optimalisaties die automatisch en op regelmatige basis plaatsvinden aan het Content Management Systeem, waarbij niet alleen wordt geanticipeerd op gebruikerservaringen en wensen, maar ook op die van externe wijzigingen zoals algoritmes van zoekmachines, beveiligingscertificaten etc.!

 

Uiteraard zijn onze websites compatibel met alle moderne en meest gebruikte browsers zoals Chrome,  Explorer, Safari en Firefox.

Neem contact met ons op en we vertellen u graag alles over het meest eenvoudige Content Management Systeem dat u ooit heeft gezien!

Dedicated Marketing is een "Official Wix Expert"!

Hieronder vind u een beknopt overzicht van wat we voor u doen bij het ontwikkelen van uw website.

Wilt u in meer detail weten wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een nieuwe website?

Klik dan hier!