Responsive Webdesign

Responsive Webdesign

Dedicated Marketing Website in Responsive Design
Responsive Webdesign (dus meteen een website die ook geschikt is voor tablet en mobiel)

De websites die wij ontwikkelen zijn geschikt voor zowel desktop, laptop, tablet als mobiel, dit noemen we responsive design. Hoe uw potentiële klanten uw website ook bezoeken, hij werkt vanaf ieder device (cijfers 2016: 35 tot 40% surft op internet via mobiel en tablet).

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en Innovatief Content Management Systeem

Wij ontwikkelen onze websites in het meest moderne en complete content management systeem van dit moment met maar liefst 80 miljoen gebruikers in 190 verschillende landen, en dat is natuurlijk niet voor niets! Het is zeer eenvoudig te bedienen en biedt zowel een desktop als een mobile view. Het werkt heel simpel en volgens de WYSIWYG techniek, "what you see is what you get". Omdat er al meer dan 100 templates beschikbaar zijn is het maken van een webdesign niet meer nodig (wat uiteraard scheelt in de initiële kosten).

Als we een website voor u ontwikkelen is dit inclusief een basis training voor het Content Management Systeem! In het Content Management Systeem zit ook een zeer complete en eenvoudige help functie (met een stap voor stap toelichting en vele ook d.m.v. heldere support video's) die u ten allen tijde kunt raadplegen. Voor ondernemers die toekomstige aanpassingen liever niet zelf willen doen kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen. Hiervoor bieden we diverse interessante abonnementsvormen.

 

Vele Content Management Systemen moeten bij structurele wijzigingen aan een zoekmachine (zoals die van Google) keer op keer door een programmeur worden aangepast aan de nieuwe situatie om te voorkomen dat uw website en bijbehorende pagina's wegzakken in de zoekresultaten. Met het Content Management Systeem van Dedicated Marketing is dit niet nodig en worden deze wijzigingen automatisch (en kosteloos) verwerkt. U profiteert daarnaast van alle innovaties en optimalisaties die automatisch (en tevens kosteloos) plaatsvinden aan het Content Management Systeem! Dit zorgt er tevens voor dat uw website altijd compatibel is met alle moderne en meest gebruikte browsers zoals Chrome,  Explorer, Safari en Firefox.

Neem contact met ons op en we vertellen u graag alles over het meest eenvoudige Content Management Systeem dat u ooit heeft gezien!

Wat we voor u doen bij het opmaken van uw Webdesign:

Dedicated Marketing Website in Responsive Design