Dedicated Marketing

 

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel
info@dedicatedmarketing.nl

Tel: 010 - 799 53 41

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

  • Facebook - White Circle

© 2020 Dedicated Marketing is een onderdeel van Jecaju

Uw nieuwe Website

Een nieuwe website, hoe werkt dat eigenlijk?

EEN NIEUWE WEBSITE IS MEER DAN ALLEEN DE TECHNISCHE WERKING ERVAN

Het ontwikkelen van een nieuwe Website is veel meer dan alleen maar de uren die nodig zijn om de website technisch te laten werken. De website is namelijk een digitale vertaling van al uw producten en diensten. En die wilt u natuurlijk zo goed mogelijk aan de man brengen.
Veruit de meeste tijd gaat dan ook zitten in het voorwerk. Namelijk, wat gaan we op de website zetten, en met welke foto’s en teksten. Indien u voor het eerst een website laat ontwikkelen is dit proces meestal iets eenvoudiger omdat u uw business model net ontwikkeld heeft en daarom meestal ook een vrij helder beeld heeft van hoe u dit verwoord wilt hebben op uw website.


Indien uw website al langere tijd bestaat dan is de informatie op de huidige website niet altijd meer up to date, want waarschijnlijk heeft uw onderneming in de loop der jaren heel wat veranderingen ondergaan die u er ook toe hebben gezet om juist een nieuwe website te willen. Echter als de onderneming al wat langer bestaat hebben wij in de praktijk gemerkt dat het originele business plan niet meer 1 op 1 van toepassing is op de huidige situatie en dat nieuwe producten en diensten wel aan (bestaande) klanten worden geleverd maar niet altijd zijn opgenomen in het Business plan of op de huidige website.


Dit proces blijkt in de praktijk nog wel eens lastig omdat er verschillende afdelingen betrokken zijn (of kunnen zijn) bij het inbrengen van (nieuwe) informatie, zoals directie, sales, marketing maar ook productie indien van toepassing.

 

Alle neuzen dezelfde kant op!
Indien u hiermee geen ervaring heeft, dan helpt Dedicated Marketing u graag bij dit proces om ervoor te zorgen dat er in zo kort mogelijke tijd een zo helder mogelijk beeld ontstaat van wat er nu precies wel en niet op de nieuwe website moet komen te staan. Zodra dit allemaal op papier is gezet kunnen we beginnen met het uitkiezen van web template, kleuren en foto’s.

 

Daarna begint het proces van SEO oftewel Search Engine Optimization om er voor te zorgen dat al uw producten en diensten ook nog eens goed worden gevonden in de zoekmachines.


Daarna kan de nieuwe website live en is het tijd voor champagne!


Maar is het werk daarmee gedaan? Nee, want uw website is waarschijnlijk uw belangrijkste aanvoer kanaal voor new business en het onderhouden ervan een ‘ongoing’ proces!

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig hoe Dedicated Marketing u kan ondersteunen bij de opzet van uw nieuwe Website?


Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!