Over Dedicated Marketing

EVEN VOORSTELLEN 

Mijn naam is Jeroen van der Spek, eigenaar en oprichter van Dedicated Marketing. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met multichannel marketing.

Ik heb gewerkt voor diverse marketing en marketing automatiseringsbedrijven (oa. 2Organize/Oxyma, LeadstoLoyals, Roto Smeets De Boer) in de functie van project manager, consultant en account director. Ik deed opdrachten en projecten voor grote klanten als Gall & Gall, Vodafone, Michelin, Opel, Mercedes-Benz, Golden Tulip, TNT Express, Ziggo en ABN Amro Bank, zowel op nationaal als internationaal niveau. Daarnaast heb ik in de afgelopen 10 jaar ook diverse eigen bedrijven opgericht in de Events & Entertainment branche (oa. We Arrange).

 

Met Dedicated Marketing richt ik me op alle soorten ondernemers! Marketing is een kwestie van doen, en dat geldt voor bedrijven van iedere omvang. Door mijn ervaring met grote nationale en (internationale) marketing projecten ben ik in staat om grote bedrijven te adviseren en ondersteunen van brainstorm tot en met implementatie. Door mijn eigen ervaringen als ondernemer begrijp ik daarnaast ook precies met welke marketing uitdagingen een ZZP-er of het MKB dagelijks te maken heeft. De kennis die ik heb opgedaan bij grote bedrijven komt uiteraard ook bij een kleiner bedrijf uitstekend van pas alleen op een andere (op de bedrijfsgrootte afgestemde) schaal.
 

We bieden oplossingen op maat en houden daarbij rekening met uw bedrijfsgrootte en uiteraard ook uw budget! 

Dedicated Marketing biedt naast breed advies over alle mogelijke marketing uitdagingen het ontwikkelen van (responsive) websites inclusief CMS (geschikt voor ZZP en MKB), het inrichten en eventueel onderhouden van Social Media Kanalen, het bedenken en uitvoeren van E-mail marketing Campagnes, Loyalty Marketing, Event Marketing en Marketing Technology (zoals een Google G-Suite account).

Toetsenbord en muis

Jeroen van der Spek

General Manager

  • LinkedIn - Black Circle

Andre Mourik

Marketing Services Executive

  • LinkedIn - Black Circle

Cas Nelissen

Stagiair

ONS TEAM

Ons team bestaat uit Jeroen van der Spek (General Manager), André Mourik (Marketing Services Executive) en Cas Nelissen (Stagiair).

Je kunt voor je gehele Marketing Mix bij ons terecht!

 

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Dedicated Marketing

 

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel
info@dedicatedmarketing.nl

Tel: 010 - 799 53 41

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

Algemene Voorwaarden | Op al onze diensten zijn de ICT Office Voorwaarden van toepassing

  • Facebook - White Circle
  • Dedicated Marketing op Twitter

© 2020 Dedicated Marketing is een onderdeel van Jecaju