Ontwerp & Opmaak Capelle aan den IJssel

Ontwerp & Opmaak

Capelle aan den IJssel

Ontwerp en Opmaak Capelle aan den IJssel

OOK VOOR ONTWERP EN OPMAAK IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL KUNT U BIJ ONS TERECHT
Wilt u een Logo, een nieuwe huisstijl of een flyer laten ontwerpen in Capelle aan den IJssel? Ook dat kan bij Dedicated Marketing! Behalve ontwerpen maken we ook graag uw opmaak voor al uw drukwerk.

Logo laten ontwerpen

Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw Logo, dit doen we al vanaf 99,- euro excl. BTW

We verplaatsen ons uiteraard in uw dienstverlening, bekijken uw concurrenten en creëren vervolgens 3 varianten waaruit u een keuze kunt maken! Uiteraard leveren we het logo aan in de door u gewenste en benodigde afmetingen.

 

Huisstijl laten Ontwerpen

Het ontwerp van een huisstijl gaat natuurlijk verder dan alleen een logo. We helpen u graag met het opstellen van een checklist van wat er allemaal ontworpen dient te worden, van website, visitekaartje en roll-up banner tot briefpapier! Dit doen we in een persoonlijk overleg waarna we een offerte voor u opstellen.

Flyer ontwerp

Omdat Dedicated Marketing een dochteronderneming is van We Arrange hebben we een enorme ervaring met feesten en events. Die ervaring nemen we uiteraard mee in het ontwerp voor uw flyer, wat voor soort feest of event het ook is.

 

Opmaak voor Drukwerk

Ook voor de opmaak van uw drukwerk kunt u bij ons terecht want behalve online aanwezig zijn met een mooie nieuwe website wilt u wellicht ook graag visitekaartjes, roll-up banners, menukaarten, reclamefolders en briefpapier laten drukken.

 

Dat kunt u tegenwoordig overal online laten doen, het probleem zit hem echter vaak in het feit dat u bij deze online drukkers een opmaak dient aan te leveren van hetgeen u wilt laten drukken.

 

Die opmaak moet voldoen aan bepaalde voorwaarden en standaarden. Dit kunnen wij u allemaal uit handen nemen door de opmaak voor u te doen, van vistekaartje tot roll-up banner. Deze opmaak leveren wij vervolgens digitaal bij u aan waarna u online gewoon uw eigen favoriete of vertrouwde drukker kunt kiezen.

Wilt u ons uw ontwerp of opmaak laten maken in Capelle aan den IJssel?

 

Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Vanaf nu kunt u bij ons ook uw Kleding Laten Bedrukken in Capelle aan den IJssel!
 

Klik hier voor meer info.