Online Marketing Bureau Capelle

Dedicated Marketing, uw Online Marketing Bureau in Capelle aan den IJssel

ONLINE MARKETING BIEDT KANSEN 

Online Marketing is niet meer weg te denken uit het huidige marketing landschap. Het biedt ongekende mogelijkheden om uw bedrijf beter op de kaart te zetten. Online Marketing is daarnaast ook interessant voor uw portemonnee want het is uiteraard vele maken goedkoper dan offline marketing.

Dedicated Marketing helpt u graag

Dedicated Marketing is gevestigd in Capelle aan den IJssel op een steenworp afstand van Rotterdam en de A16. Wij hebben alle kennis in huis om u te ondersteunen met Online Marketing zoals e-mail, social media, websites en het digitaal vastleggen van waardevolle klantdata.

 

We zorgen voor de juiste Online Marketing Mix

We bepalen samen met u de voor uw bedrijf beste online marketing mix! Zoals welke kanalen gaan we gebruiken, wat werkt bij uw doelgroep en waarmee hebben we de grootste kans op resultaat. Tevens zal de inzet van online marketing ook nog eens bijdragen aan uw naamsbekendheid en branding.

Digital Marketing ontwikkelingen

Indien Dedicated Marketing uw online marketing uitvoert profiteert u uiteraard van onze kennis over (voortdurende) ontwikkelingen in het digitale marketing landschap en informeren we u over specifieke zaken die uw branche/industrie raken, en ondernemen we in overleg met u waar nodig meteen actie om uw online marketingstrategie en campagnes hierop aan te passen.

Wilt uw meer weten over hoe Dedicated Marketing u kan ondersteunen met Online Marketing in Capelle aan den IJssel?

 

Neem snel vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!