Dedicated Marketing Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

Als u op de hoogte wilt blijven van ons nieuws, meld u dan onder aan de pagina aan voor onze Nieuwsbrief! We informeren u dan regelmatig over nieuwe Marketing ontwikkelingen en interessante nieuwtjes!

Volg ons nu ook op Twitter

Vanaf nu kun je Dedicated Marketing ook volgen op Twitter! Dus wil je op de hoogte blijven van ons meest actuele nieuws? Volg ons dan!

Een nieuwe ZZP of MKB website al vanaf 395,- euro

Wilt u als ZZP-er of klein MKB-er graag een eenvoudige nieuwe website? Wij bouwen uw nieuwe website en deze staat binnen 3 weken live, en dat nu voor slechts 395,- euro. Neem contact met ons op voor een offerte!

Dedicated Marketing is als "Wix Expert" opgenomen in de Wix Arena!!

Met trots kunnen we melden dat Dedicated Marketing officieel als "Wix Expert" is opgenomen in de Wix Arena!! Dit betekent dat potentiële klanten via de Wix Arena op www.wix.com met ons in contact kunnen komen voor ondersteuning bij het ontwikkelen en opzetten van hun Wix website.

Website bezoek via mobiel en tablet tussen de 35 en 40%

In 2019 is het website bezoek via mobiel en tablet toegenomen tot tussen de 48 en 52%. Dit is natuurlijk een substantieel deel van de bezoekers op uw website. Omdat de ervaring op een website vanaf een mobiele telefoon wezenlijk anders is wordt het steeds belangrijker om uw website speciaal voor mobiel gebruik te optimaliseren. Over hoe dat in zijn werk gaat vertellen we u graag meer!

Website, Domein en E-mail

Een professionele website geschikt voor desktop, laptop, tablet en mobiel, uw eigen domeinnaam en een zakelijk Google G-Suite Account waarmee u e-mail heeft op uw eigen domein, wat natuurlijk erg professioneel overkomt bij uw klanten incl. opslag in de cloud voor zowel uw e-mail als uw bestanden. Nu al vanaf 795,- euro!

Social Media Stappenplan

Dedicated Marketing heeft een tien Stappenplan ontwikkeld waarmee we Social Media Marketing op een effectieve manier kunnen inzetten, ook voor uw bedrijf.

Please reload