Dedicated Marketing

 

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel
info@dedicatedmarketing.nl

Tel: 010 - 799 53 41

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

  • Facebook - White Circle

© 2020 Dedicated Marketing is een onderdeel van Jecaju

Marketing Technology

Besparen door Cloud Computing

GOOGLE G-SUITE

Dedicated Marketing informeert u graag over de mogelijkheden van Google G-Suite. Google G-Suite is een professional Google account dat ondernemers de mogelijkheid biedt om tegen zeer betaalbare tarieven niet alleen hun e-mail, maar ook documenten, spreadsheets en presentaties online en "in the cloud" te creeëren en op te slaan, en zelfs te synchroniseren met meerdere devices (zoals laptops en smartphones) d.m.v. Google Drive. Er zijn drie verschillende varianten, Google G-Suite Basis, Business en Enterprise, we vertellen u graag alles over de mogelijkheden.


Met een Google G-Suite Account bespaart u niet alleen op het aanschaffen van dure software (voor het aanmaken en gebruik maken van e-mail, documenten, spreadsheets en presentaties), maar hoeft u in de toekomst ook niet meer te investeren in nieuwe software, om uw verouderde software te vervangen, want u profiteert gratis van alle nieuwe innovaties die Google voortdurend toepast binnen haar producten, niet alleen nu, maar blijvend. 

Maar dat is niet het enige, want omdat al uw e-mail, documenten, spreadsheets en presentaties in de cloud zijn opgeslagen heeft u als onderneming ook geen eigen webserver en systeembeheer meer nodig (voor zaken als opslag, onderhoud, beveiliging en back-up). Daarnaast kunnen documenten in de cloud gedeeld worden waardoor meerdere medewerkers tegelijk aan hetzelfde document kunnen werken met een auto opslag en back-up functie (en er dus altijd gewerkt wordt met één, en automatisch, meest recente versie waartoe ook de hoofdbeheerder altijd toegang heeft). Dus nooit meer last van tientallen verschillende bestanden met verschillende bestandsnamen verdeeld over verschillende locaties in uw netwerk waarmee synchronisatie issues en versiebeheer voor bestanden tot het verleden behoren.

 

Beveiliging en controle

Als beheerder beheert u alle rechten en kunt u exact aangeven welke medewerker toegang heeft tot welke files (en wie niet) en kunt u zelfs op afstand (en met één druk op de knop) zowel laptops als smartphones binnen uw netwerk blokkeren in geval er oneigenlijk gebruik wordt gemaakt van één van uw devices met daarop uw kostbare bedrijfsgegevens (waar ze zich ook ter wereld bevinden), handig en veilig!

Met Google G-Suite Enterprise heeft u 'onbeperkt opslag in de cloud'. Een zeer interessante en betaalbare oplossing waarbij u Google G-Suite als een professioneel netwerk kunt gebruiken zonder dure servers of extra kosten! We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek!

We bieden ook ondersteuning bij 'Change Management'

Het meest lastige van nieuwe tooling is niet de aanschaf of de implementatie ervan, maar de "acceptatie"! Daarom ondersteunt Dedicated Marketing ondernemers die de overgang maken naar Google G-Suite. We zorgen er dan oa. voor dat indien gewenst ook bekende en veel gebruikte Office bestanden uit Word, Excel en Powerpoint naast Google G-Suite bestanden gebruikt kunnen (blijven) worden en door Google Drive automatisch gesynchroniseerd worden via internet waarna ze in uw gehele netwerk beschikbaar zijn voor meerdere gebruikers. Overigens is binnen Google Drive per bestand of map in uw netwerk aan te geven wat wel en niet 'gedeeld' mag worden op uw netwerk. Ook met het instellen van het wel of niet delen van bestanden en mappen helpen we u graag.

Overige Marketing Technology Services

Naast de inrichting en implementatie van Google G-Suite kunnen we u ook adviseren en ondersteunen met zaken als Betalingsverkeer, Database Management, Relationele Databases, CRM opzet en inrichting, Business Intelligence, Reporting en Statistics en ook Webservices.

Maar we kunnen u ook (ad hoc) helpen met het omzetten van uw oude (klanten) bestanden. Zoals Asci, oude Excel formaten, CSV Files enzovoorts. We zetten uw oude bestanden om naar een nieuw door u te kiezen formaat zodat u weer gebruik kunt maken van uw waardevolle klantdata en deze weer is opgeslagen in moderne toekomstbestendige bestandsformaten. Ook voor Bestandsopbouw- en verrijking kunt u bij ons terecht. Ten slotte kunnen we ook meerdere bestanden voor u (geautomatiseerd) samenvoegen zodat al uw data in één bestand staat en u het dus vervolgens ook maar op één plek hoeft bij te houden. D.m.v. het toevoegen van customer types (en overige kenmerken) kunnen we u ook helpen bij het maken van toekomstige specifieke bestandsselecties voor campagnes.

 

Wilt u meer weten over onze Marketing Technology Services? Maak een afspraak met ons!