Buiten vergadering

Marketing Technology

Besparen door Cloud Computing

WE ZETTEN JE BUSINESS IN DE CLOUD

Dedicated Marketing informeert je graag over de mogelijkheden om jouw Business in de Cloud te zetten.
Waarom? Omdat je dat besparing oplevert door de efficiënte manier van werken. En dat geldt voor zowel kleine bedrijven (ZZP) als grotere bedrijven (MKB).

 

Google G-Suite

Als één van de eerste stappen raden wij je Google G-Suite aan. Google G-Suite is een professional Google account dat ondernemers de mogelijkheid biedt om tegen zeer betaalbare tarieven niet alleen hun e-mail, maar ook documenten, spreadsheets en presentaties online en "in the cloud" te creëren en op te slaan, en zelfs te synchroniseren met meerdere devices (zoals laptops en smartphones) d.m.v. Google Drive. Er zijn drie verschillende varianten, Google G-Suite Basis, Business en Enterprise, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Met een Google G-Suite Account bespaar je niet alleen op het aanschaffen van dure software (voor het aanmaken en gebruik maken van e-mail, documenten, spreadsheets en presentaties), maar hoef je in de toekomst ook niet meer te investeren in nieuwe software, om je verouderde software te vervangen, want je profiteert gratis van alle nieuwe innovaties die Google voortdurend toepast binnen haar producten, niet alleen nu, maar blijvend.

Natuurlijk kunnen we ook direct een Google G-Suite account koppelen aan je nieuwe Wix website.
Klik hier voor meer info! 

Geen dure server(s) meer nodig
Omdat al je e-mail, documenten, spreadsheets en presentaties in de cloud zijn opgeslagen heb je als onderneming geen eigen netwerkserver (en systeembeheer) meer nodig voor zaken als opslag, onderhoud, beveiliging en back-up, want Google G-Suite is je netwerk.

 

Daarnaast kunnen documenten in de cloud gedeeld worden waardoor meerdere medewerkers tegelijk aan hetzelfde document kunnen werken met een auto opslag en back-up functie (en er dus altijd gewerkt wordt met één, en automatisch, meest recente versie waartoe ook de hoofdbeheerder altijd toegang heeft). Dus nooit meer last van tientallen verschillende bestanden met verschillende bestandsnamen verdeeld over verschillende locaties in je netwerk waarmee synchronisatie issues en versiebeheer voor bestanden tot het verleden behoren.

Buiten genieten

Werk waar jij wilt vanaf je smartphone of een laptop, altijd toegang tot je e-mail en al je bestanden,

24/7 overal ter wereld!

Beheer en beveiliging

Je beheert alles zelf en dus kun  je alle rechten instellen zoals welke medewerker toegang heeft tot welke files (en wie niet) en kun je zelfs op afstand (en met één druk op de knop) zowel laptops als smartphones binnen je netwerk blokkeren in geval er oneigenlijk gebruik wordt gemaakt van één van uw devices met daarop kostbare bedrijfsgegevens (waar ze zich ook ter wereld bevinden), handig en veilig!

Met Google G-Suite Enterprise heb je 'onbeperkt opslag in de cloud'. Een zeer interessante en betaalbare oplossing waarbij je Google G-Suite als een professioneel netwerk kunt gebruiken zonder dure servers of extra kosten! We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek!

 

Implementatie (en integratie van Office bestanden)

Dedicated Marketing biedt uiteraard ook ondersteuning bij de implementatie van Google G-Suite in je onderneming. We zorgen er indien gewenst ook voor dat MIcrosoft Office bestanden zoals Word, Excel en Powerpoint naast Google G-Suite bestanden gebruikt kunnen (blijven) worden. Sterker nog, ook deze Office bestanden kunnen met Google Drive automatisch gesynchroniseerd worden via internet waarna ze in je gehele netwerk beschikbaar zijn voor meerdere gebruikers. Overigens is binnen Google Drive per bestand of map in je netwerk aan te geven wat wel en niet 'gedeeld' mag worden op je netwerk. Ook met het instellen van het wel of niet delen van bestanden en mappen helpen we je graag.

Overige Marketing Technology Services
Naast de inrichting en implementatie van Google G-Suite kunnen we je ook adviseren en ondersteunen met zaken als Betalingsverkeer, Database Management, Relationele Databases, CRM opzet en inrichting, Business Intelligence, Reporting en Statistics en ook Webservices.

Maar we kunnen je ook (ad hoc) helpen met het omzetten van oude (klant) bestanden. Zoals Asci, oude Excel formaten, CSV Files enzovoorts. We zetten je oude bestanden om naar een nieuw door jou te kiezen formaat zodat je weer gebruik kunt maken van je waardevolle klantdata en deze weer is opgeslagen in moderne toekomstbestendige bestandsformaten. Ook voor Bestandsopbouw- en verrijking kun je bij ons terecht. Ten slotte kunnen we ook meerdere bestanden voor je (geautomatiseerd) samenvoegen zodat al je data in één bestand staat en je het dus vervolgens ook maar op één plek hoeft bij te houden. D.m.v. het toevoegen van customer types (en overige kenmerken) kunnen we je ook helpen bij het maken van toekomstige specifieke bestandsselecties voor campagnes.

 

Wil je meer weten over onze Marketing Technology Services? Maak een afspraak met ons!

Dedicated Marketing

 

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK  Capelle aan den IJssel
info@dedicatedmarketing.nl

Tel: 010 - 799 53 41

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 8.30 u. - 18.00 u.

Algemene Voorwaarden | Op al onze diensten zijn de ICT Office Voorwaarden van toepassing

  • Facebook - White Circle
  • Dedicated Marketing op Twitter

© 2020 Dedicated Marketing is een onderdeel van Jecaju