Lees Meer

MARKETING IS EEN KWESTIE VAN DOEN 

Het klinkt wellicht als een cliché maar indien uw bedrijf geen marketing onderneemt laat u natuurlijk kansen liggen om meer naamsbekendheid op te bouwen en (vooral) nieuwe klanten aan uw bedrijf te binden. Maar daarnaast is het zeker ook van belang om uw bestaande klanten en relaties d.m.v. marketing op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf.

Wat we allemaal voor u kunnen doen

Dedicated Marketing biedt advies over alle mogelijke marketing uitdagingen maar natuurlijk ook het ontwikkelen van (responsive) Websites, Webshops, het inrichten van Social Media Kanalen, het bedenken en uitvoeren van E-mail marketing Campagnes, Loyalty Marketing, Event Marketing en ten slotte ook Marketing Technology (denk hierbij bv. aan het opzetten en inrichten van professional Google G-Suite Accounts en ondersteuning bij Cloud Computing).

Daarnaast kunnen we natuurlijk ook helpen met het bedenken, inrichten en uitvoeren van losse (ad hoc) campagnes zoals acties, aanbiedingen etc. zowel via e-mail als social media, maar ook offline indien gewenst (zoals per brief, flyer, poster etc).

 

We zorgen voor de juiste Marketing Mix

We bepalen samen met u de voor uw bedrijf beste marketing mix! Zoals welke kanalen gaan we gebruiken, wat werkt bij uw doelgroep en waarmee hebben we de grootste kans op resultaat. Tevens zal de inzet van marketing ook nog eens bijdragen aan uw naamsbekendheid en branding. We werken altijd met heldere offertes zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent!

Continuïteit is essentieel

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf top of mind blijft bij zowel bestaande als nieuwe klanten is het van groot belang om te zorgen voor continuïteit van uw marketing. "Een kwestie van doen dus". Laten we hierbij even inzoomen op bv. een Website en de vindbaarheid daarvan. Door de voortdurend veranderende algoritmes in zoekmachines (zoals Google en Bing) en niet te vergeten uw concurrenten die ook voortdurend top of mind willen zijn en er dus naar streven op de 1e pagina van de zoekmachines te belanden, is het van groot belang dat er regelmatig actie wordt ondernomen. Niets doen betekent simpelweg (door hierboven genoemde redenen) dat uw website steeds verder zal wegzakken in de zoekresultaten.

laptop Work

MARKETING IS EEN KWESTIE VAN DOEN

Zorg voor de juiste Marketing Mix!

Dedicated Marketing helpt u graag

We kunnen ons goed voorstellen dat u wellicht geen tijd hebt voor uw eigen marketing, en hier ook niemand voor in dienst heeft. In dat geval nemen wij u dit werk graag uit handen. We bieden diverse zeer betaalbare abonnementsvormen voor het op gezette tijden uitvoeren van uw marketing. U kunt hierbij denken aan (structurele) wijzigingen en optimalisaties aan uw website, social media onderhoud (het plaatsen van content a.d.h.v. een strategie eventueel i.c.m. met advertising) of het uitvoeren van uw gestructureerde loyalty campagnes waarmee we ervoor zorgen dat uw bedrijf top of mind blijft.

Marketing ontwikkelingen

Indien Dedicated Marketing uw marketing uitvoert, zowel ad hoc als in de vorm van een abonnement profiteert u uiteraard van onze kennis over (voortdurende) ontwikkelingen in het marketing landschap en informeren we u over specifieke zaken die uw branche/industrie raken, en ondernemen we in overleg met u waar nodig meteen actie om uw marketingstrategie en campagnes hierop aan te passen.

Wilt uw meer weten over hoe Dedicated Marketing u kan ondersteunen met bruikbare en praktijk gerichte adviezen? En hoe we u kunnen helpen met de ontwikkeling van Websites, Webshops, Social Media, Online Marketing, E-mail Marketing, Loyalty Marketing, Event Marketing en Marketing Technology?

 

Neem snel vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!