fotograferen

Fotografie voor uw Marketing

Fotografie voor uw marketing

Dedicated Marketing | Marketing Fotografie

WIJ VERZORGEN OOK GRAAG DE FOTOGRAFIE VOOR UW MARKETING 
Wist u dat goede foto's van uw bedrijf, producten of diensten of van uzelf of uw team bij uw klanten zorgt voor een beter beeld van uw onderneming? Marketing Fotografie is meer dan alleen foto’s van een bedrijfspand. Zo geeft Interieurfotografie bv. geeft een goed beeld van binnen uw bedrijf. Portretfotografie zorgt ervoor dat uw onderneming een gezicht krijgt (denk hierbij aan Teamfoto’s of Profielfoto’s van u en uw medewerkers). En last but not least kan Event Fotografie zorgen voor een beter beeld van uw bedrijfsverhaal, uw maatschappelijke betrokkenheid, personeels- en teamevents of klantendagen en beurzen.

Waarom zijn foto's belangrijk

Foto's zijn en staan tegenwoordig overal, Of het nu gaat om foto's voor uw website, visitekaartjes, menukaarten, flyers of uw social media kanalen. U zou zichzelf toch ook niet meer kunnen voorstellen dat u een product koopt in een webwinkel zonder een afbeelding van het product te hebben gezien. Zo werkt het dus ook bij alle producten en diensten binnen uw eigen onderneming. Uw klanten willen graag zien wat u nu eigenlijk doet en verkoopt. Het grote voordeel wanneer Dedicated Marketing voor u de Fotografie verzorgt is dat we niet alleen verstand hebben van marketing, maar ook van alle kanalen waarop u de foto's wilt gaan gebruiken en bijna ieder kanaal heeft zo zijn eigen formaten.

Studiofotograaf

FOTO'S VERTELLEN UW VERHAAL

Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Verschillende formaten foto's

Er zijn vele formaten (afmetingen) voor foto's op een website, op uw social media kanalen, voor flyers etc. Het maakt enorm verschil indien de fotograaf van tevoren weet voor welk doel de foto's gemaakt worden en in welk formaat deze op welk kanaal komen te staan. Een grote header foto op uw website is immers iets geheel anders dan een profielfoto voor bv. uw Linkedin account. De fotograaf kan met het einddoel in het achterhoofd meteen de juiste foto's maken wat het proces niet alleen versnelt maar ook zal zorgen voor minder kosten.

 

Soorten foto's

Zoals hierboven aangegeven zijn er natuurlijk vele verschillende soorten foto's die we voor u kunnen maken. Denk dan bv. aan foto's van uw Bedrijfspand, de Medewerkers, Interieur, Producten, Food, Drinks en Menukaarten (in geval van een horeca gelegenheid of event locatie) etc.

Uw Marketing Foto's laten maken?

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!