Event Marketing

Haal meer uit uw event met marketing

Dedicated Marketing | Event Marketing
PROMOOT UW EVENT DOOR INZET VAN MARKETING

Dedicated Marketing helpt u graag met het bedenken en uitvoeren van specifieke en speciaal voor uw event bestemde marketing campagnes om uw event te promoten. Het is tegenwoordig immers (vooral voor de wat kleinere events) niet meer zo gemakkelijk om op te vallen en de aantallen bezoekers te trekken en bereiken die u wenst omdat er in Nederland iedere week een enorme hoeveelheid (grote) events plaatsvinden die worden gepromoot op allerlei verschillende manieren. Het kost dus meer moeite om op te vallen en potentiële bezoekers te bereiken, de inzet van event marketing is daarbij natuurlijk een uitstekend middel!

 

U kunt hierbij denken aan zaken als (digital) Flyer Ontwerp, E-mail Campagne naar de juiste doelgroep, inzet van Social Media (eventueel in combinatie met advertising), YouTube filmpjes, en zelfs Promo Dames voor flyering en of het naar binnen lokken van klanten (vooraf of op de event locatie).

BOUW EEN RELATIE OP MET UW EVENT BEZOEKERS

Omdat u waarschijnlijk vaker dan één keer een event organiseert is het belangrijk dat u uw event bezoekers leert kennen. Dat klinkt als een open deur, maar het is onze ervaring dat er meestal nog slechts wordt gekeken naar de opkomst (aantal bezoekers) maar dat er geen waardevolle klantdata is vastgelegd.

 

Er zijn legio mogelijkheden om data van uw event bezoekers vast te leggen zodat u bij opvolgende events van deze waardevolle data gebruik kunt maken. Zo kunnen aanmeldingen, reserveringen, inschrijvingen of kaartverkoop voorafgaand aan uw event zowel online als offline worden vastgelegd, maar dit kan ook nog op de locatie zelf. Door de opbouw en het vastleggen van deze klantdata kunt u bij opvolgende events vooraf 'gerichte' campagnes doen naar de juiste doelgroep en uw reclame uitingen (op uw website en social media kanalen) hierop aanpassen.

Meetup Event

LEG KLANTDATA VAST OP UW EVENTS

EVENTS ZORGEN VOOR MEER LOYALE KLANTEN

Uit onderzoek blijkt dat events zorgen voor meer loyale klanten. 78% van de klanten die op een event in aanraking zijn geweest met een product zou ook overgaan tot het kopen ervan! De data die u opbouwt voor, tijdens of na een event kunt u uiteraard ook inzetten voor overige marketing doeleinden (zoals bv. cross sell en upsell) d.m.v. een nieuwsbrief en overige campagnes om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van uw klanten!

Doordat Dedicated Marketing een dochteronderneming is van We Arrange (events & entertainment) hebben we een enorme ervaring met uiteenlopende events van restaurant tot grand café en van beursstand, bruidsbeurs en ladies night tot een opening.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van event marketing?

 

Neem contact met ons op voor een afspraak.