Bedrijfsfotografie

Bedrijfs- Fotografie

Dedicated Marketing | Bedrijfsfotografie

WIJ VERZORGEN OOK GRAAG UW BEDRIJFSFOTOGRAFIE 

Wist u dat goede foto's van uw bedrijf, producten of diensten of van uzelf of uw team bij uw klanten zorgt voor een beter beeld van uw onderneming? Bedrijfsfotografie is meer dan alleen foto’s van uw bedrijfspand. Zo geeft Interieurfotografie bv. geeft een goed beeld van binnen uw bedrijf. Portretfotografie zorgt ervoor dat uw onderneming een gezicht krijgt (denk hierbij aan Teamfoto’s of Profielfoto’s van u en uw medewerkers). En last but not least kan Event Fotografie zorgen voor een beter beeld van uw bedrijfsverhaal, uw maatschappelijke betrokkenheid, personeels- en teamevents of klantendagen en beurzen.

Waarom zijn foto's belangrijk

Foto's zijn en staan tegenwoordig overal, Of het nu gaat om foto's voor uw website, visitekaartjes, menukaarten, flyers of uw social media kanalen. U zou zichzelf toch ook niet meer kunnen voorstellen dat u een product koopt in een webwinkel zonder een afbeelding van het product te hebben gezien. Zo werkt het dus ook bij alle producten en diensten binnen uw eigen onderneming. Uw klanten willen graag zien wat u nu eigenlijk doet en verkoopt. Het grote voordeel wanneer Dedicated Marketing voor u de Fotografie verzorgt is dat we niet alleen verstand hebben van marketing, maar ook van alle kanalen waarop u de foto's wilt gaan gebruiken en bijna ieder kanaal heeft zo zijn eigen formaten.

 

Soorten bedrijfsfoto's

Zoals hierboven aangegeven zijn er natuurlijk vele verschillende soorten bedrijfsfoto's die we voor u kunnen maken. Denk dan bv. aan foto's van uw bedrijfspand, de medewerkers, interieur, producten, food, drinks en menukaarten (in geval van een horeca gelegenheid of event locatie) etc.

Zijn de bedrijfsfoto's ook geschikt voor offline gebruik (dus voor drukwerk)?

De foto's die onze fotografen maken zijn van hoge kwaliteit en dus ook geschikt voor offline gebruik zoals drukwerk voor visitekaartjes, menukaarten, flyers, roll-up banners etc.

Wilt u door ons uw Bedrijfsfoto's laten maken?

 

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsfotografie!