Marketing Advies & Consultancy

Praktijk gerichte adviezen

Dedicated Marketing | Advies & Consultancy
ONZE AANPAK

Door onze zeer brede ervaring met Omnichannel Online & Agile Marketing, Loyaliteitsprogramma's en campagnes, E-mail Marketing, CRM (customer relationships management), Business Intelligence en vele ICT vraagstukken (Marketing Technology) aan bureauzijde, voorziet Dedicated Marketing u graag van advies. Wat uw bedrijfsgrootte ook is (klein, middelgroot of groot), onze marketing kennis en ervaring is inzetbaar voor ieder bedrijf en wordt volledig afgestemd op uw behoeftes (en budget).

 

Advies over Marketing begint altijd met gedegen overleg waarin we samen met u uw marketing behoeftes in kaart brengen en dit vervolgens voor u uitwerken in een plan van aanpak. Wij noemen dit een 'Marketing Sessie'. Geen uitgebreide rapporten maar hands on praktijkgerichte en bruikbare adviezen die op 1 of 2 A4-tjes passen en die volledig zijn toegespitst op uw bedrijf! Onze visie is niet voor niets "Marketing is een kwestie van doen"!

Dedicated Marketing voerde in de afgelopen jaren Marketing & Loyalty Sessies uit voor oa. Michelin, Louvre Hotels, Kramp en Bpost.

Daar waar het gaat om implementatie van de nieuwe marketing strategie binnen uw organisatie is Dedicated Marketing ook inzetbaar op consultancy basis. We zorgen dan behalve voor draagvlak ook voor de opstart en uitvoer van de marketingplannen binnen uw organisatie. Dit proberen we net als onze Marketing Sessies in zo kort mogelijke tijd te doen waardoor uw kosten beperkt blijven en u zich ondertussen met andere zaken kan bezighouden!

Ook als het gaat om de overgang naar en het gebruik van bv. Cloud Computing (zoals Google G-Suite) of andere marketing technology tooling hebben we over de jaren veel ervaring opgebouwd en kunnen we u ook op dat vlak met advies en uitrol ondersteunen.

 

We komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Maak een afspraak met ons!